Over ons

Over Ambiance Bloembinderij

Vanaf 1980 ben ik werkzaam in de bloemenbranche. Tot 1996 ben ik in diverse bloemenwinkels en in tuincentra werkzaam geweest. In 1996 kreeg ik eindelijk de kans waar ik al lang van gedroomd had, namelijk het overnemen van een bloemenwinkel in Brielle. Gezien het gestaag groeiende klantenbestand blijkt dat de klant de juiste ambiance in mijn winkel weet te waarderen. Dit bereik je niet alleen met een ambiance in onze branche, ook al is dit wel zeer belangrijk. Waar het voornamelijk om draait is de constante kwaliteit.

Deze kwaliteit kan alleen gewaarborgd blijven door kritische en verantwoorde inkoop. Twee tot drie keer per week worden de producten vers door ons gehaald. Aan versheid zal het dus nimmer ontbreken. Het blijft steeds weer een uitdaging producten te vinden die de concurrent juist niet heeft, en waardoor ik mij van andere bedrijven blijf onderscheiden. Bij mij kunt u terecht voor een simpel klein plantje tot gehele levering en verzorging van kantoorbeplanting, voor een boeket voor thuis tot een plantenbak in Keulen, van een zakje potgrond tot planten op hydrocultuurbasis en vanzelfsprekend gelegenheidsbloemwerk. Voor mij is niets te gek, met vakplezier en enige fantasie is bijna alles realiseerbaar.

Mijn vak blijft een ambachtelijk beroep, hetgeen niet alleen met lesstof geleerd kan worden, daarom begeleid ik ook stagiaires die dit beroep eigen willen worden. Dat deze begeleiding op de juiste manier wordt uitgevoerd blijkt wel uit het feit dat ik inmiddels een 'erkend opleidingsbedrijf' ben. De voor zakelijke relaties opgestelde 'Bloemenfax' blijkt een succes te zijn, geen misverstanden meer over bezorgadres, datum en aflevertijdstip. Facturatie per maand met verwijzing naar de 'Bloemenfax' en intussen ook de email.

 

Maar regelmatig persoonlijk contact stel ik toch zeer op prijs. Bij dit persoonlijk contact kunt u dan gelijk ook kennis maken met de huiselijke sfeer van mijn winkel en natuurlijk van de nieuwste trends in onze branche. Voor afwijkende opdrachten draai ik mij hand niet om, in tegendeel 'een uitdaging'. Ik heb uitsluitend vakbekwaam gediplomeerd personeel in huis, aangevuld met stagiaires, welke allemaal werken op het principe dat de klant koning is en moet blijven.

Met vriendelijke bloemengroet,
Linda Driessen-van Pelt